اگرچه شباهت زیادی بین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا وجود دارد؛ اما سرماخوردگی معمولاً بهآرامی پیش میرود و شدت آن نسبت به آنفولانزا کمتر است.
دکتر عباس سلگی تخصص بیماری های کودکان ۴.۹ ۱۸۳۴۲نظر ۳۲۱۷۰ سوال (در مدت۵ سال و ۸ ماه ) دریافت مشاوره دکتر آرزو اخلاقی تخصص بیماری های کودکان ۴.
افرادی با بیماری های زمینه ای مانند بیماری های قلبی، کلیوی، آسم و دیابت
وی اظهار کرد: پاسخ ایمنی واکسن آنفلوانزا بین دو تا سه هفته پس از تزریق در بدن به وجود میآید و مدت ایمنی بخشی این واکسن شش ماه تا یک سال است.
در کودکان تمایز قائل شدن بین بیماری آنفولانزا و سرماخوردگی کار دشواری است. اگر فرزندتان تب بالا یا سایر علائم شدید را ندارد، احتمالا به سرماخوردگی مبتلا شده است.
لازم به ذکر است که دریافت واکسن آنفولانزا در ماه آذر نیز ایراد و مشکلی در روند درمان ایجاد نمیکند اما بهتر است برای دریافت واکسن آنفولانزا زودتر اقدام کنید.
تشخیص آنفولانزا و سرماخوردگی از روی علائم دشوار است. بهطورکلی شدت علائم آنفولانزا نسبت به سرماخوردگی بیشتر است و میتواند درمان خانگی آنفولانزا عوارض جدیتری مانند بستری شدن در بیمارستان را به همراه داشته باشد.
تب: آنفلوآنزا تقریبا همیشه باعث افزایش دمای بدن میشود. معمولا در افراد مبتلا به این بیماری درجه حرارت بدن بین ۳۷/۸ تا ۴۰ درجه سانتیگراد است.
ذات الریه یا سینه پهلو از جمله بیماریهای ویروسی است که در اثر ابتلا به سرما خوردگی و آنفولانزا ایجاد میشود.
در برخی از افراد استفاده از برنامههای رژیم غذایی خاص مانند رژیم کتویی، میتواند باعث بروز بیماریهایی مانند بیماری کتوزیس گردد.
امکانات موجود در شعبات فروشگاه زنجیره ای هایپرفامیلی در خراسان رضوی
عوارض و تاثیرات واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان متفاوت است. در ادامهی مقاله به بررسی عوارض جانی این واکسن میپردازیم:
علاوه بر آب، آبمیوهها و سبزیجات، دمنوشها و سوپهای گیاهی از جمله گزینههایی هستند که میتوانند از نظر مایعات بدن را حمایت کنند.
رژیم غذایی مناسب: استفاده از برنامهی غذایی مناسب و میوههای ویتامین دار مانند پرتقال استفاده نمایید.